Kaartverkoop

Kaarten voor het Seizoen en Festival Oude Muziek koopt u bij de Organisatie Oude Muziek. Soms kunt u ook kaarten kopen en/of reserveren via een plaatselijke organisatie; gegevens vindt u per locatie vermeld. Voor concerten in België kunt u alleen aan kaarten komen via de locaties zelf. Per kaart betaalt u € 1,50 transactiekosten, met een maximum van € 7,50 per bestelling.

Online bestellen
U kunt online kaarten kopen via de knoppen 'bestel' in de concertagenda. Vanaf het Seizoen 2017-2018 werken wij met een nieuw kaartverkoopsysteem. Bestellen gaat daarom niet meer met een inlognaam en wachtwoord maar met enkel uw e-mailadres. Na betaling via iDEAL worden de kaarten u binnen enkele weken toegestuurd.

Indien het concert binnen vijf dagen na bestellen plaatsvindt, worden kaarten niet meer verstuurd. Tijdens het Festival liggen de kaarten dan klaar bij de betreffende concertlocatie, bij seizoensconcerten geldt een afdruk van de emailbevestiging van uw bestelling als entreebewijs.

Stappenplan

voor online kaarten bestellen

Meer...

Schriftelijk bestellen
U kunt ook kaarten bestellen via het bestelformulier in de brochure. Het betalen van een schriftelijke bestelling gaat vanaf 2017 niet meer per eenmalige machtiging maar per iDEAL. Vul het bestelformulier in en stuur het op naar Postbus 19267, 3501 DG Utrecht. Na ontvangst mailen wij u een overzicht van de bestelde concertkaarten ter controle en ontvangt u een iDEAL link waarmee u in één keer uw complete bestelling kunt afrekenen. Na ontvangst van de betaling krijgt u de concertkaarten thuisgestuurd. Het is ook mogelijk uw bestelling via een overschrijving te betalen. Dit kunt u aangeven op het bestelformulier.

Reserveringslijn seizoensconcerten
Vanaf maandag 2 oktober 2017 kunt u kaarten voor de seizoensconcerten telefonisch bestellen via 030 232 9010, op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Tot twee weken voor het concert krijgt u de kaarten thuisgestuurd na ontvangst van de betaling. Binnen twee weken voor het concert geldt uw bestelling als reservering en betaalt u (contant) aan de zaal. Vanaf een kwartier voor aanvang kunnen niet-afgehaalde kaarten weer verkocht worden.

Let op: in week 42 (16 t/m 22 oktober) heeft de telefonische kassa aangepaste openingstijden. U kunt dan alleen op maandag 16, woensdag 18 en donderdag 19 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur telefonisch bestellen.

Seizoensabonnementen en korting
U kunt kiezen uit een aantal abonnementen, waarvoor de prijzen zijn gebaseerd op 15% korting. Deze korting geldt ook als u kaarten bestelt voor minstens vier losse seizoensconcerten (voor elke persoon die vier of meer concerten bezoekt). Als u online bestelt moet u hier een apart tarief voor selecteren (normaal of Vriend).

Abonnementen
Meer...

Algemene informatie

Reductie
De korting voor Vrienden geldt voor maximaal twee personen per concert. Voor de meeste locaties betalen CJP'ers en studenten een extra laag tarief, dat bij concerten in Utrecht ook geldt voor U-pashouders. Enkele locaties hanteren daarnaast diverse (last-minute) kortingstarieven.

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers
Als u gebruik wilt maken van rolstoelplaatsen kunt u alleen telefonisch of schriftelijk bestellen. Voor alle festival- en seizoensconcerten kan dat via de Organisatie Oude Muziek, alleen wanneer u in het Muziekgebouw aan ’t IJ, TivoliVredenburg of Muziekgebouw Eindhoven naar een seizoensconcert gaat, raden wij u aan om via de concertzaal zelf te bestellen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 030-232 9010.

Duur van de concerten
De lengte van de seizoensconcerten staat vermeld in de brochure. Deze hebben doorgaans geen pauze, tenzij anders vermeld.

Uitverkochte concerten
Op de website worden de uitverkochte concerten vermeld. Als u schriftelijk heeft besteld voor een reeds uitverkocht concert, dan wordt u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Voorwaarden
Bewaar de kaarten zorgvuldig. Neem direct contact op als er kaarten zijn zoekgeraakt of als u ze niet tijdig heeft ontvangen. Eenmaal uitgegeven kaarten worden niet teruggenomen.

Blijf op de hoogte
Wilt u onze maandelijkse digitale nieuwsbrief ontvangen? Meldt u zich dan aan via deze pagina, like ons op Facebook, of volg ons op Twitter